1-dag retreat - Reiki

16 maart 2024 - 9.00 tot 11:30 uur

99 euro inclusief btw

 

Programma

Wil jij je rustiger en vitaler voelen? Meer durven vertrouwen op het zelfhelende vermogen van jouw lichaam? Kom naar onze Reiki morning! Een ochtend waarin je mee wordt genomen in een rust, harmonie en geluk met jezelf. 

 

Om 9 uur verwachten we je op locatie. Trek gemakkelijke kleding aan en kom op een lege maag. Wees gerust, we zorgen voor voldoende gezonde snacks en een heerlijk ontbijt. Ben je er klaar voor?

 

We trappen de dag gezamenlijk af met cacao ceremonie, waarbij iedereen zichzelf voorstelt. Femke laat jou aarden en jezelf openstellen. Nu je meer in contact staat met je zelf, ben je klaar voor een Reiki behandeling. Dat gaat voor meer rust en liefde zorgen. Met deze inzichten kun je voortaan een beroep doen op het zelfhelende vermogen van jouw lichaam en sta je vitaler in het leven. Dit fijne gevoel kun je lekker doortrekken in de rest van jouw dag. 

Na deze bijzondere behandeling staat er een heerlijk ontbijt klaar, even ontwaken, napraten en genieten van het heerlijke eten dat chefkok Rens op tafel heeft geserveerd. 

 

Ontmoet het team

Rens Caspers & Femke Janssen

Lees hier meer over de coaches.

Inclusief

  • Ontbijt 
  • Tussendoortjes
  • Heerlijke thee 
  • Cacao ceremonie
  • Reiki behandeling