Over ons

Femke Janssen

Mijn naam is Femke Janssen. Ik ben 29 en woon in Boxmeer samen met Rens en onze twee lieve kinderen. Al jaren droomde ik van een eigen retreat op Ibiza. Ik wil mensen het mooie eiland laten zien en voelen. En dat niet alleen. Mijn werk als korporaal bij Defensie en personal coach in diverse sportscholen inspireerde mij om anderen te helpen bij een gezondere leefstijl, zowel fysiek, mentaal als spiritueel. Zo ontstond Retreat your soul.  

 

Dit is een sportief retreat waar ruimte is voor beweging, ontspanning, nieuwe technieken en tools, gezond eten en vrije tijd. Als gecertificeerd fitness instructrice geef ik dan ook sportlessen tijdens dit retreat, waarvoor ik diverse opleidingen heb gevolgd.

 

Tijdens dit retreat kom je dichter bij jezelf, beter bij je gevoel en meer in je lijf. Daardoor kun jij je hart volgen en een mooier en gezonder leven leven. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, zodat jij je op je gemak voelt en helemaal kunt genieten van deze bijzondere dagen. Zullen we bellen om kennis te maken?

 


Rens Caspers

Mijn naam is Rens Caspers, 31 jaar en woon samen met Femke en onze twee prachtige kinderen in Boxmeer. Al vanaf jongs af aan heb ik een grote liefde voor koken en lekker eten. Ik heb dan ook jarenlange ervaring in diverse keukens: van normale keukens tot sterrenrestaurants. Daarnaast heb ik bij Defensie gewerkt en focus ik me nu op personal trainingen en onze retreats op Ibiza.

 

Mijn passie voor koken is een belangrijk onderdeel van het retreat. Elke dag zorgen we voor iets nieuws, gezonds en kleurrijks op tafel. Het geeft me een intens gelukkig gevoel als ik de deelnemers samen zie genieten van het eten. Uiteraard kijk ik ook naar jouw wensen die je voorafgaand aan het retreat mag doorgeven.


Ons team

Lee-Ellen Barton

Ik ben Lee-Ellen Barton, 41 jaar, moeder van 3 kids en 20 jaar ondernemer in de beauty branche. Het is altijd mijn passie geweest om mensen mooier te maken.
Na heel veel jaren alleen maar hard werken en doorgaan was mijn dieptepunt bereikt. Ik raakte in een burnout. Hier begon mijn innerlijke beauty reis.

 

Ik kwam in aanraking met kundalini. Voor mij was dit een heel bijzondere ervaring, alsof ik thuiskwam. Ik kwam thuis in mijn eigen lichaam. Kundalini leert je bewust te worden van alle oordelen die je over jezelf hebt. Zodra je het kunt ontvangen en alle oordelen loslaat, kun je blokkades opheffen die jou niet meer dienen. Daardoor mag alles letterlijk weer gaan stromen. Dan ontstaat er ruimte en die ruimte ga je voelen. Vooral de liefde voor jezelf. Het is een hele mooie tool om je emoties te doorvoelen, oordelen los te laten en meer te vertrouwen op je intuïtie.


Mijn dieptepunt werd mijn grootste cadeau en ik gun iedereen deze ervaring. Ik ben dan ook dankbaar dat ik deze sessies mag verzorgen bij Retreat your soul.

 

Hoe ziet zo'n Kundalini sessie eruit?

De sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Je ligt relaxed op een matje en laat je meevoeren door de muziek. Ik begeleid je met je ademhaling en raak je aan op bepaalde chakra punten om de energie te activeren. Je hoeft verder niks te doen. Geef jezelf eraan over en laat de magie van je eigen energie stromen. Daarna is er ruimte om je ervaring te delen voor wie dat wil.

 

 


Elroy Lemmens

Ik ben Elroy Lemmens. Ik help mensen bij een betere fysieke en mentale gezondheid door middel van ijsbad-, ademhalingstraining en mentale vaardigheden. Deze krachtige technieken hebben mij, mijn collega’s bij Defensie en vele anderen al geholpen bij het overwinnen van uitdagingen, het verminderen van stress en het verbeteren van hun welzijn. Mijn ervaring als militair bij de luchtmobiele brigade heeft me een uniek inzicht gegeven in het belang van mentale weerbaarheid en fysieke kracht.


Tijdens het retreat van Retreat your soul laat ik jou hier graag kennis mee maken. Dat doen we in een veilige, ondersteunende en prachtige omgeving op Ibiza samen met andere deelnemers. Ik ben gecertificeerd als mental coach en in verschillende ademhalingstechnieken. Maar nog belangrijker: ik blijf mezelf voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.

Wat is Fire-up & Balance Breathing?

Op het retreat starten we elke ochtend met een Fire-up sessie. Tijdens deze opwarming keren we naar binnen, naar buiten en activeren we ons lichaam door simpele rek- en strekoefeningen. Zo weet je elke ochtend hoe jij erbij zit en wat je nodig hebt die dag. Hierna starten we met ademhalingstechnieken. Ik begeleid je en zorg voor een veilige omgeving. Door specifieke manieren van ademhalen kom je meer in contact met je lijf en je emoties. Het is niet de vraag of het werkt, je gaat altijd iets voelen. Dat kunnen tintelingen in het lichaam zijn of er kunnen emoties loskomen. Laat je meenemen en verras jezelf.