Food & Private cooking

Welkom bij Food & Private Cooking, waar culinaire verwennerij, muziek en gezelligheid samenkomen in jouw eigen huis! Chefkok Rens nodigt je uit voor een exclusieve avond vol heerlijk eten. Met zijn ervaring bij onder andere Paardenburg en Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel en het arsenaal Paul Fagel in Naarden verzorgt hij hoe dan ook een onvergetelijke avond voor jou en je vrienden, familie of collega's. Met zijn gastvrijheid zorgt hij voor een onbezorgde avond. Zo wordt jouw keuken en eettafel omgetoverd tot een restaurant, waarbij jij alleen maar aan hoeft te schuiven.  

Rens zet een uniek menu op tafel, samengesteld met enkel de hoogste kwaliteit ingrediënten. Dit avondvullend programma van 2 tot 3 uur biedt niet alleen culinaire hoogstandjes, maar ook een gezellige, huiselijke sfeer. Je kunt ervoor kiezen om een bijpassend wijnarrangement toe te voegen.

Bij Food & Private Cooking draait het om meer dan alleen eten; al je zintuigen worden geprikkeld. Het is een gedeelde eetervaring, waarbij shared dining centraal staat. Daarbij komt de avond tot leven met bijpassende muziek die deze culinaire beleving compleet maakt. Het wordt een avond van heerlijk eten, samenkomen, genieten en gezelligheid. Een herinnering om nooit te vergeten!

Bedankt voor uw intresse, graag ontvangen wij onderstaande gegevens van u.
We nemen z.s.m. contact met u op om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.