Magische dagen

Gepubliceerd op 6 november 2023 om 10:11

Het is nog donker. Het maanlicht en de sterren staan te twinkelen aan de hemel. Ik loop op mijn blote voeten naar buiten en zie hoe de roze oranje ochtendzon de mistige vallei verlicht. De villa ontwaakt. Een voor een nemen de lieve mededeelnemers plaats op een matje onder de boom. Ieder creëert zijn eigen nestje. Er hangt fijne energie. Iedereen is er voor zichzelf, maar toch zijn we samen.

 

Wat voel ik?
We sluiten onze ogen. Hoe voel ik me vandaag? Wat hoor ik? Wat ruik ik? Wat zie ik? Door daar even bij stil te staan voel ik me meer verbonden met mezelf en de natuur. Zo’n lekker rustgevend begin van de dag. Het vuurtje in m’n lichaam wordt aangewakkerd door de fijne fire-up sessie. Even activeren aan de hand van simpele oefeningen.


Adem in, adem uit
We doen verschillende ademhalingstechnieken op het matje. Ik voel me anders in mijn lichaam. Fijner, rustiger en ook emotioneel. Dat mag er zijn. Het is fijn, het is goed. Een bijzondere ervaring die je alleen kunt voelen door het te doen. Deze ademsessies met Elroy gun ik iedereen. High voelen door enkel adem te halen? Oh yes baby, you're gonna love it!


Lekker in mijn lichaam
Die energie komt goed van pas voor de sportsessies. Dansend in de sportles, daar zorgt Femke wel voor! Dankzij haar energie, fijne muziek en goede uitleg laat ik me lekker even gaan. Alles eruit zweten tijdens Yogiria of heerlijk ontspannen tijdens Yin yoga. Die afwisseling voelt heerlijk voor mijn lichaam!

Food heaven op aarde
Zodra ik de keuken in loop, ruik ik het al: Rens heeft weer heerlijk gekookt! Van ontbijt tot diner, hij heeft alles met zoveel liefde klaargemaakt. Samen eten hier is echt genieten: overheerlijk, kleurrijk, gezond, voedzaam en verrassend. Deze week is een zintuiglijke ervaring tot aan je smaakpupillen.

 

Shirley Vollenberg is 27 jaar. Ze reist samen met haar hondje de wereld over. Als digital nomad doet ze verschillende online communicatie klussen. Ook zingt ze, speelt ze gitaar en schrijft ze haar eigen nummers. Daarnaast doet ze yoga en houdt ze van veel beweging.

Reactie plaatsen

Reacties

femke
7 maanden geleden

Lieve Shirley,
Door jou heb ik er een vriendin bij, die vriendin ben jij!
Wauw dankbaar voor onze ontmoeting.
En de transformatie die jij hebt ondergaan op Ibiza was magisch, trots op jou!

Liefs Femke